top of page
IMG_4596.JPG

The Making of Cwm Weeg

BEHIND THE SCENES AT CWM WEEG

 
Despite of the extensive changes and projects that have taken place at Cwm Weeg since the late 1980's, Wolfgang & Kingsley have maintained a very personal feel to the garden. We invite you to share it. 

Flower

SLIDE TO VIEW THE CHANGE

Front of House in 1987 v Present Day
To the left is the old horse stable with a collapsed south wall and corrugated tin roof. This has now been replaced with a bedroom below and conservatory above conversion.
-
Sculptures 2012 v Present Day
The sculptures now in place and Great Lawn leading on to Vista. The sculptures are Wolfgang (reclining) and Kingsley's nephew, Jonathan, who stayed at Cwm Weeg at the time.

The Making of the Pavilion
To the left is the construction of our striking pavilion, captured in 2019. To the right is the present day offering a perfectly tranquil and serene setting for coffee and cake.
-
Renovating Borders
Renovating a border at Cwm Weeg using a  JCB to give more space for the conifer on it.
The renovated border a few months later, the previous extent of the border clearly demarcated by the deeper green of the lawn.

The beauty of Cwm Weeg is its ability to continue to grow and change.